Понедельник, 2024-04-29, 8:27 AM

ВСЁ О ПЕНСИЯХ И НЕ ТОЛЬКО

Категории раздела
РФ [19]
Новости Феодосии [77]
Новости Министерства [67]
Информация Министерства социальной политики Украины, Пенсионного фонда Украины, Кабинета министров Украины
Пенсионные новости [86]
Материалы по пенсионным новациям и изменениям
Пенсионная реформа [17]
Комментарии, обсуждение, мнения
Правовые знания [24]
Общие вопросы
Инвалидам [12]
В помощь инвалидам - новости, изменения
Чернобыль [13]
Постановления, разъяснения, комментарии
Налог на богатство [5]
Обсуждаем законопроекты
Мнения [5]
Мнения представителей власти
Доступное жилье [9]
Материалы по программе "Доступное жилье"
Календарь
«  Ноябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Новости сайта » 2011 » Ноябрь » 3 » Доопрацьовується законодавство щодо впровадження другого рівня системи пенсійного забезпечення та осучаснення пенсій.
5:24 PM
Доопрацьовується законодавство щодо впровадження другого рівня системи пенсійного забезпечення та осучаснення пенсій.
Сергій Тігіпко: Реформи у соціальній сфері спрямовані на підвищення ефективності державної допомоги
2 листопада 2011 
 
   Міністерство соціальної політики у рамках виконання Національного плану дій на 2011 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010 - 2014 роки зробило вагомі кроки у реформуванні системи пенсійного забезпечення. Про це заявив Віце-прем’єр-міністр України-Міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, виступаючи сьогодні на розширеному засідання Кабінету Міністрів за участі Президента.
   Сергій Тігіпко нагадав, що з першого жовтня діє пенсійна реформа, яка дозволила стабілізувати ситуацію в системі пенсійного забезпечення. Зараз, за його словами, доопрацьовується законодавство щодо впровадження другого рівня системи пенсійного забезпечення та осучаснення пенсій.
   Крім того, Міністерство підготувало законопроект про поступовий перерозподіл ставки внеску на пенсійне страхування між роботодавцем та працівником, розробляється проект закону, який передбачає створення однакових умов індексації пенсії незалежно від закону, за яким вона призначена, а також законопроект щодо звільнення солідарної пенсійної системи від невластивих для неї видатків.
    Також, за словами урядовця, готуються рішення, спрямовані на реформування системи надання соціальної підтримки, які зроблять допомогу більш адресною.
   Зокрема, Сергій Тігіпко повідомив, що у 2012 році планується розпочати проект з впровадження електронної соціальної картки, яка міститиме інформацію про всі пільги та допомоги, які отримує громадянин.
   Віце-прем’єр-міністр також підкреслив, що усі ініціативи Міністерства соціальної політики обговорюються з громадськістю. Урядовець додав, що найближчим часом буде завершено переговори з представниками профспілок щодо Трудового кодексу. "Зараз ми достатньо конструктивно обговорюємо всі питання в рамках робочої групи. Найближчим часом ми зможемо узгодити позиції щодо Трудового кодексу. Я вважаю, зараз час досягнути компромісу з профспілками та роботодавцями та прийняти Трудовий кодекс", - зазначив Сергій Тігіпко.
Категория: Пенсионная реформа | Просмотров: 925 | Добавил: Mother_Hobbit | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]